Skip links

Varmepumper

Gennemgang eller installation af varmepumpe

En gennemgang af din varmepumpe er en vigtig faktor i din boligs sikkerhed og temperaturregulering. Hvis din varmepumpe ikke fungerer ordentligt, så vil din bolig kunne mærke det i forhold til temperatur og varme. Det er nemlig et varmeanlæg, som med et lavt temperaturniveau optager varmeenergi fra dens omgivelser. Herefter bliver varmen omsat til et højere temperaturniveau end den udvendige luft ved hjælp af et lukket kredsløb med et kølemiddel, og dette kan anvendes til opvarmning. 

Fungerer din varmepumpe derfor ikke, så har det fatale konsekvenser for temperaturerne i din bolig og kan forårsage skader som for eksempel skimmelsvamp og fugt.

Hos CPH Elteknik ApS udfører vi både installation af varmepumpe for dig, samt gennemgang af din nuværende varmepumpe for at sikre alle gode forhold for dig og din bolig. Du kan booke os til en gennemgang eller installering af varmepumpe via knappen herunder.

Effektiv gennemgang og installering

En effektiv gennemgang eller installering af din varmepumpe er vigtigt for din bolig. Dette skal udføres af en autoriseret el-installatør, som vi er her hos os. Vi laver en gennemført gennemgang og installering som passer til lige netop dine behov, og udfører et professionelt stykke elektriker arbejde så du bliver glad og tilfreds. Vi glæder os til at servicere dig.

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.