Kontakt os

Hos CPH EL-TEKNIK tilbyder vi kunden flere former for kontakt. Vi har de helt basale muligheder, som de fleste firmaer også har, nemlig at skrive til vores e-mail og ringe til vores telefonnumre, men vi synes ikke det er nok. Her vil vi også gerne skille os ud og tilbyde vores kunder en bedre service. Vi har lavet en e-mail system, som gør det nemmere for kunden at skrive mail til os. I skal hverken åbne e-mail programmer op eller noget andet besværligt. I skal blot benytte den opstillede formular og trykke SEND.

Benytter I derimod lejligheden til at ringe direkte til vores telefonnumre, så bestræber vi os på at besvare alle opkald hver gang. I tilfælde af travlhed, vil vi ringe tilbage hurtigst muligt, hvis nummeret i ringer fra vel at mærke ikke er hemmeligt. Benytter I jer lejligheden til at skrive en mail, så bestræber vi ligeledes på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, dog senest inden for 48 timer.

Kontaktinformationer

CPH EL-TEKNIK
Adresse: Heldbovej 31
2500 Valby
E-mail: cphelteknik@gmail.com

Mobil: +45 30 82 80 90
Mobil: +45 26 99 31 18
CVR NR.: 36580178
Hjemmeside: www.cphelteknik.dk

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er igang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig pr. mail eller telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.