Skip links

Privat og erhverv

Vi leverer både ydelser til private og erhverv

Hos CPH Elteknik ApS leverer vi både ydelser til private og erhverv indenfor Københavnsområdet samt Valby og omegn. Hos os er vi autoriseret el-installatør, og det gør at vi kan levere et sikkert og fantastisk stykke arbejde til dig som kunde. Vi går meget op i at du som kunde er tilfreds og at vi har en gennemsigtig kommunikation. Af ydelser vi leverer indhandler det blandt andet belysningsarbejde, el-tavle tjek/installation, HPFI-relæ, nybyg, tilbyg og renovering, e-tjek og eftersyn, opsætning og gennemgang af ladestandere i private hjem, installation og eftersyn af varmepumper, data og dørtelefonanlæg samt alle former for elektriker ydelser til både privat og erhverv i Valby og omegn samt Københavns området. Har du brug for en autoriseret el-installatør som leverer et fantastisk og gennemført stykke arbejde, og som giver dig en fantastisk service? Så kontakt os og book en snak med os ved at klikke på knappen herunder.

Fantastisk service

Skal du bygge nyt, tilbygge eller renovere? Skal du have sat en ladestander op, eller have trukket kabler til det? Skal du have installeret spotlys indendørs eller udendørs? Har du et boligprojekt hvor du mangler en autoriseret el-installatør som leverandør af billige elektriske løsninger som gennemføres til perfektion? 

Så står vi klar til at udføre lige netop den opgave du vil have os til at udføre, til en super billig pris med den bedste service. Vi går meget op i god kundekontakt med dig, gennemsigtighed samt perfektion i vores arbejde så du bliver glad og tilfreds som kunde. Udover det, så har vi i forvejen leveret 100 vis af løsninger i alle former i blandt andet Valby og omegn samt Københavnsområdet, til mange af vores kunder som har været meget tilfredse med vores service og ydelser.

Større løsninger til større virksomheder

Vi løser både store og små el-opgaver. Om i er en stor virksomhed med mange ansatte og en stor infrastruktur, eller om du har en lille biks med dit eget lille kontor, så står vi til rådighed for dig til at levere lige præcis den løsning der passer til dine eller jeres behov. 

Som en del af samarbejdet med os, vil du opleve at vi altid står til rådighed hvis du har spørgsmål eller forslag, og vi altid møder dig med et smil og i øjenhøjde. Udover det, så vil du opleve en hurtig levering og en fantastisk service i Valby og omegn samt Københavnsområdet, vi opererer nemlig mest i disse byer. Vi leverer derfor både løsninger til store og små virksomheder, om du så har brug for en meget omfattende el-installation med forskellige hotspots på kontoret samt databehandlinger eller om du har brug for en simpel løsning til en mindre virksomhed.

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.