Skip links

Nybyg, tilbyg og renovering

Har du et nybyggeri?

Ved nybyggeri skal der i alle tilfælde installeres nye el-tavler, installationer og relæ’er. Dette udføres naturligvis på baggrund af opgavens omfatning og bliver skræddersyet til den enkelte bolig eller det enkelte byggeri. Da alle byggerier er forskellige, så skal der udføres forskellige el-installationer i forskellig omfang. 

Hvis du har et nybyggeri, så kan vi som autoriseret el-installatør udføre alle opgaver der har relation til nybyggeri og vi har favorable og billige priser på vores elektriker ydelser med kvalitetssikring.

Hvis du er igang med nybyggeri eller planlægger et nybyggeri, så kontakt os via knappen herunder for en uforpligtende snak, så vi kan få skræddersyet en autoriseret el-installationsløsning til dig.

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning

Hvis du skal bygge til, kræver det at du får en udvidelse af din nuværende el-installation, samt et gennemtjek af din nuværende installation. Som autoriseret el-installatør gennemgår vi hele din nuværende installation som for eksempel el-tavle, HPFI-relæ, stikkontakter, kabler og meget mere, og sørger for den helt rigtige udvidelse af din el-installation til din tilbygning til en billig elektriker pris så du kan være helt sikker på at få den bedste og mest profesionelle løsning til din tilbygning.

Renovering kræver nye elinstallationer

Hvis du skal have nyt køkken, nyt badeværelse eller have renoveret en terrasse, et værelse eller noget helt andet, så udfører vi gennemgang og installation af din nye el-løsning til din renovering så du kan være helt sikker på at alle komponenter i din bolig er helt sikre mod alle former for ulykker. Vi sørger for at du kan sove trygt om natten og du er i de bedste hænder når du vælger os som din elektriker og el-installatør til blandt andet renovering, tilbygning eller nybyggeri.

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.