Skip links

Ladestandere

Ladestandere til private hjem

I takt med at salget af elbiler er steget markant de sidste 5 år, så er der ekstra behov for installation af ladestandere til elbiler og gennemtjek af ladestandere for at få det bedste resultat til alle elbiler. Når du skal lade din elbil sikkert op, så er det utrolig vigtigt at du vælger den ladestander som passer både til din elbil, men også som passer til dine behov i forhold til dit hjem. Vælger du den forkerte ladestander, så kan det blive dyrt for dig både i installation og vedligeholdelse, men også forbrug og skader på din elbil. Derfor er det utrolig vigtigt at du vælger den rigtige ladestander fra start af. 

Her hos CPH Elteknik ApS udfører vores autoriseret elektriker installation af den ladestander som passer perfekt til dine behov og din elbil. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten selvom vi har fordelagtige priser og samtidig med er en billig elektriker for dig. Hvis du har brug for at få opsat en ladestander i dit hjem, eller er i tvivl om hvilken ladestander du skal investere i, så kan du trygt booke en uforpligtende samtale på knappen herunder.

Fordelene ved ladestander

Der er mange fordele ved at have den helt rigtige ladestander som passer til dine behov, men en af dem er helt klart sikkerheden for både dig og dit hjem. Lader du din bil op i en almindelig stikkontakt, så vil du højst sandsynligt få elektrisk stød og i værste fald vil det være så voldsomt at dit hus går i brand på grund af de elektriske ladninger som brænder sammen. Derfor er det uhyre vigtigt at du vælger den helt rigtige ladestander til lige netop dine behov, men også at du får udført installation og test af en rigtig autoriseret el-installatør med den helt rigtige elektriker, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Dette er både til fordel for dig hvis du vil spare penge på den lange bane, men også af sikkerhedsmæssige årsager, da det kan have fatale konsekvenser hvis du ikke har den rigtige ladestander. Derfor er det vigtigt du får den helt rigtige hjælp, og det er her vi kommer ind i billedet. Udover dette, så kommer det også an på hvor hurtigt du vil have at din bil skal lades op, og om du vil have ladestanderen på abonnement og helt specielt hvilken bil du har.

Vi sørger for at tage dig i hånden hele vejen og installere og gennemteste din ladestander, og vores service inkluderer:

  • Levering
  • Opsætning
  • Installation og gennemtest
  • Rådgivning i forhold til fremtidig vedligeholdelse
  • Opmærkning
  • God kundekontakt
  • Kundeservice i top
  • Valg af den rigtige ladestander til dine behov

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.