Skip links

El-tjek og eftersyn

Vi laver en gennemgang af dine el-installationer

Det er utrolig vigtigt for din boligs sikkerhed med et eftersyn og en gennemgang af din boligs el-installationer. Hvis der ikke er 100% styr på alle el-installationer i din bolig, eller hvis der er lavet dårligt håndværk, så kan det forårsage uforventede elektriske stød og i værste fald brand i din bolig. 

Det er en rigtig god idé at få gennemtjekket alle installationer for både temperatur og status, så du undgår at der sker uventede skader og du kan sove trygt om natten.

Hos CPH Elteknik ApS kommer vi gerne ud og gennemtjekker dine el-installationer med vores autoriserede og dygtige elektrikere, samt sørger for at der er helt styr på alle foranstaltninger. Du kan booke en uforpligtende snak herunder, så vi kan komme ud til dig og give dig den bedste service.

El-tjek eller eftersyn ved salg

Hvis du skal sælge din bolig eller en ejendom, så vil der i alle tilfælde af vedtægter fra ejendomsforeninger og lovpligtige instanser være påtvunget krav om eftersyn og el-tjek af alle installationer i bygningen af sikkerhedsmæssige årsager, som skal udføres af en autoriseret el-installatør. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er eksperter indenfor gennemtjek af alle el-installationer og vil yde den bedste service for dig som din elektriker, og samtidig med til en super fordelagtig og billig elektriker pris.

Hvis du derimod skal købe en bolig, så vil du i de fleste tilfælde for en sikkerheds skyld have brug for at få en autoriseret el-installatør til at udføre gennemtjek og kvalitetstest af el-installationerne i den bolig eller ejendom du skal købe. Dette kan vi også hjælpe med, og vil yde den bedst mulige service til den billigst mulige pris for dig.

Hvad indebærer et eftersyn eller el-tjek?

Dette omfatter en stikprøvekontrol og et eftersyn af alle elektriske komponenter og installationer i dit hjem, din bolig eller din ejendom. 

Vi foretager relevante målinger, nedskrivning af statistikker og gennemtest af alle de nødvendige komponenter og systemer i din el-installation for at være sikker på at alt er som det skal være.

Det indebærer blandt andet:

  • Indbygget lamper
  • El-tavle
  • Berøring ved installationer og ledninger
  • Fastgøre stikkontakter, lampeudtag, afbrydere, og kabler.
  • Og meget mere..

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.