Skip links

El-tavler og HPFI

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ.

Hvis du har en ældre bolig, eller skal renovere din bolig, så vil en udskiftning af din gamle el-tavle være nødvendigt. Det kan også være i forbindelse af nyt køkken, nyt badeværelse eller udbygning af dit hus eller din lejlighed. 

HPFI-relæet er samtidig med lovpligtigt og livsvigtigt i din el-tavle, da det er den enhed som gør at du ikke får elektrisk stød når du tænder eller slukker for noget i din el-tavle. 

Hos CPH Elteknik ApS udfører vi autoriseret og kvalitetsbevidst udskiftning af din gamle el-tavle eller HPFI-relæ på billig og professionel vis. Du kan på knappen herunder booke en helt uforpligtende snak med os for at finde ud af hvilket behov du skal have udfyldt og om du skal have skiftet din el-tavle eller dit HPFI-relæ. Vi glæder os til at servicere dig.

Skræddersyet løsning

Når du bestiller en udskiftning af din el-tavle hos os, får du naturligvis en skræddersyet løsning som passer til lige netop dine behov i forhold til om du skal bygge om, bygge til eller renovere din bolig helt. Hvis du for eksempel skal igang med en renovering, vil installation af nye el-tavler være et krav, men hvis du blot skal tilbygge eller renovere et rum eller badeværelse, så vil en udvidelse af din el-tavle være nødvendigt i forhold til at få mere strøm ud i din bolig. Vi sikrer den helt rigtige løsning til dig på den bedste og billigst mulige måde, kvalitetsbevidst – og samtidig med give dig den anbefalede og helt perfekte rådgivning fra vores autoriseret elektriker.

Det kan også være hvis du skal have etableret førstesal, have installeret en ladestander til din elbil, eller nyt køkken eller bad, så tilpasser vi din el-tavle helt efter dine behov.

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.