Skip links

Alt i belysning

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Mangler du en autoriseret elektriker til installation af udendørs eller indendørs belysning? Så klarer vi din elektriker opgave for dig i dit hjem.

Det kan være livsfarligt hvis ikke du har din udendørs eller indendørs installationer på plads, og ikke mindst brandfarligt. Hos os klarer vi installation af alle former for belysning indendørs og udendørs og vi er en meget billig elektriker for dig, som gør det til fordelagtige priser. Hvis du leder efter en billig elektriker som kan klare alt ligefra spot både udendørs og indendørs til installation af andre el-artikler, så er vi det perfekte match for dig.

Book os til et eftersyn, en elektriker gennemgang eller en snak omkring dine behov her, og så finder vi en billig løsning til dig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Belysning er vigtig for din bolig

Belysning er en af de mest dominerende og vigtige elementer indenfor elektronik i din bolig og udenfor din bolig. Den rigtige belysning kan både få din bolig til at se større ud indenfor, men også hjælpe til med synes udenfor din bolig. Den forkerte belysning eller den forkerte elektriker som installerer din belysning, kan forårsage store mangler i din bolig, så derfor er det vigtigt du finder den helt rigtige elektriker til opgaven, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi udfører autoriseret kvalitetsarbejde og går ikke på kompromis med noget, i form af hverken installation eller gennemtestning. Det er også et krav i mange ejendomsforeninger at det bliver udført af en autoriseret el-installatør og bliver gennemtestet inden det leveres til boligen eller herunder kunden.

Vi er eksperter i al form for belysningsinstallation og vi går ikke på kompromis med kvaliteten selvom vi vil gøre alt for at være så billige som muligt, for at levere et godt stykke elektriker arbejde til dig for en rigtig favorabel og billig pris som muligt.

Hvad indebærer belysning?

Belysning indebærer mange ting. Her bliver det lidt nørdet, og det er det vi er super gode til – men alle bygninger skal forsynes med energieffektiv belysning, hvilket blandt andet indebærer anvendelse af lyskilder med en virkningsgrad for almenbelysningen på over 50 lm/W. For effektbelysning og arbejdslamper er effektiv belysning på over 15 lm/W.

Belysning indebærer alt lige fra lamper, spotlys, lysdæmpere, elektriske fjernkontroller og fjernbetjeninger til udenførs spotlys af alle slags.

Vi er eksperter i

Vi udfører alle opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning

Vi udfører el-arbejde i din tilbygning, renovation eller nybyg

Udskiftning af din gamle el-tavle eller dit gamle HPFI-relæ

Vi laver en gennemgang og et eltjek af dine el-installationer

Stabile og sikre installationer af ladestandere til alle private hjem

Gennemgang og sikker installation af varmepumpe i dit hjem eller sommerhus

Vi opsætter dørtelefonanlæg i alle ejendomme samt databehandlinger i dit hjem eller på din arbejdsplads

Vi leverer både ydelser til private og erhverv, samt større virksomhedsløsninger og gennemtjek

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.